Acaben la reparació del mur que va caure a Torre-romeu

S'ha aprofitat la intervenció per transformar la superfície del carrer de l'Onyar

El nou mur de Torre-romeu
El nou mur de Torre-romeu | Ajuntament de Sabadell
Redacció
25 de gener del 2019
Les obres que han refet el mur del carrer de l’Onyar, a Torre-romeu, ja han acabat. Uns treballs que han estat fruit després que caigués una part, el maig de 2018, mentre es s'estava actuant per garantir la seva estabilitat. Les intervencions han consistit en l’enderrocament de tot el tram en risc o mig caigut; el sanejament de les terres; la derivació i conducció de les aigües naturals subterrànies i l’alçament d’un mur nou i una barana, de forma que el carrer ha quedat perfectament estabilitzat..

El segon tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, ha assegurat que "és un mal indicador de la manca d’atenció que han tingut la ciutat en els darrers lustres" i ha qualificat "d'urgent" l'actuació i "se’n sabia el risc des de feia anys. Afortunadament, tot ha anat bé i el nou mur parla per si sol". 
 

La recreacio de com serà el carrer de l'Onyar Foto: Ajuntament de Sabadell


D'altra banda, i aprofitant aquestes obres, es transformarà la superfície del carrer de l’Onyar per convertir-lo en un passeig arbrat que faci de balcó sobre el Ripoll, amb paviments de pedra i jardins a terra. El projecte del nou carrer està en fase de redacció.