L'ajuntament de Terrassa instal·larà una pantalla gegant per veure l'actuació de Miki a Eurovisió

El festival se celebrarà el pròxim 18 de maig a Tel Aviv (Israel)

Miki Nuñez durant la roda de premsa d'Eurovisió.
Miki Nuñez durant la roda de premsa d'Eurovisió. | Anna Mira
NacióDigital
23 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:27h
L'ajuntament de Terrassa instal·larà una pantalla gegant per veure l'actuació del cantant terrassenc a Eurovisió. Miki representarà Espanya en el festival d’Eurovisió 2019, que se celebrarà a Tel Aviv (Israel) el pròxim 18 de maig. La pantalla es posarà al recinte Firal de la ciutat i servirà perquè tothom qui ho vulgui pugui seguir el festival i l'actuació del terrassenc en directe. Així ho ha fet públic el consistori amb una piulada a Twitter. 
 
Miki serà el tercer català consecutiu i el dotzè en tota la història en defensar la candidatura d'Espanya a Eurovisió. Una experiència que segons el terrassenc "unirà les dues coses que més m'agraden: viatjar i fer música". Per Miki, aquesta experiència ha de servir per gaudir i aprendre i ha reconegut que a falta de saber com serà la posada en escena pel festival "com més a prop estigui del públic millor". 


Miki cantarà la cançó La venda, un tema que beu de la rumba catalana i l’ska, composat per Adrià Salas, membre del grup La Pegatina. La lletra parla sobre el creixement personal, com treure’s els prejudicis del damunt i canviar la societat a través de canviar-se un mateix. Una cançó molt potent i carregada d’energia.

Miki va ser el primer a interpretar una cançó en català al programa Operación Triumfo, el trampolí per escollir els representants espanyols a Eurovisió. El terrassenc va cantar  Una lluna a l'aigua, un dels èxits de Txarango.