VÍDEO La nova sèrie de ficció de TV3, rodada al Vallès

La proposta gira al voltant d'un equip d'hoquei patins femení

El rodatge de la sèrie al pavelló vallesà
El rodatge de la sèrie al pavelló vallesà | TV3
Redacció
23 de gener del 2019
El Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans és l'escenari on, des del passat 9 de gener, s'està rodant la nova sèrie de ficció de TV3 de cara a la primavera. Es tracta d'una producció que duu per títol, Les de l'hoquei, tot i que és de forma provisional i tracta sobre un equip femení d'hoquei patins.

La instal·lació vallesana acull aquests dies una barreja d'actrius i esportistes desfilant per la pista. La sèrie relata la història de set joves jugadores de l'esport de l'estic, sota la tutela d'una entrenadora que ha d'evitar la desaparició de la secció. Precisament, la filmació es fa en una població i unes instal·lacions d'un club molt lligades de l'hoquei patins, i en especial el femení, que col·lecciona diversos èxits.  



La producció va a càrrec de Brutal Media i és el projecte d’un treball de final de grau de guió de quatre graduades en comunicació audiovisual a la UPF: Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet. Totes quatre van idear Les de l’hoquei i van convertir la idea inicial en una proposta real de sèrie amb una campanya a través de Verkami que va recollir gairebé 6.000 euros.

La nova ficció de la televisió catalana, dirigida per Kiko Ruiz Claverol i Patricia Font, està previst que s'emeti a l'abril i compta amb cares conegudes com Nora Navas, Josep Linuesa, Nil Cardoner, Àgata Roca i Marc Clotet.