Els Pastorets marquen un rècord a Sabadell superant els 8.000 espectadors

Una fita que ha estat possible per la representació als teatres La Faràndula i Sant Vicenç

Aquest diumenge s'ha fet l'última funció de l'obra nadalenca
Aquest diumenge s'ha fet l'última funció de l'obra nadalenca | Juanma Peláez
Redacció
21 de gener del 2019
Fa una mica més de dues setmanes que els Reis Mags d'Orient van emprendre el camí de tornada i l'ambientació nadalenca és pràcticament nul·la. Tot i així, aquest cap de setmana ha posat punt i final el darrer esdeveniment d'aquesta època de l'any: Els Pastorets. La tradicional obra ha representat l'última funció al Teatre Sant Vicenç. Ha estat un any especialment destacat, ja que entre aquest equipament cultural i La Faràndula han sumat gairebé 8.500 espectadors. Un rècord d'assistència. 

Un total de 2.291 han anat a les instal·lacions del barri de la Creu Alta. A més, aquest diumenge, s'ha escollit a Héctor Villanueva com el guanyador del XIII Concurs de Cuplets. Per la seva banda, al teatre del carrer la República hi han anat 6.200 persones.  
 

El Teatre Sant Vicenç ha marcat un rècord aquest Nadal 2018 Foto: Juanma Peláez

Un moment de la representació Foto: Juanma Peláez

Els Pastorets ha estat un èxit al Teatre Sant Vicenç Foto: Juanma Peláez


Precisament, a La Faràndula, aquesta temporada Els Pastorets van comptar amb un canvi en la direcció, Montse Serra, que ja va dur a terme tasques de direcció la passada edició s’hi va afegir Albert Gorina, que ja va dirigir l’exitós Ratatouille, el petit xef

L’equip de direcció d'Els Pastorets del Sant Vicenç s'ha caracteritzat per la seva coralitat amb l'Oriol Rifer i en Gerard Tomàs com a coordinadors generals, l’Eloi García en la direcció dramàtica i amb la Júlia Vilalta i l’Albert Mitjans a càrrec dels àngels i els dimonis, respectivament.
 

El dimoni en un moment de la funció Foto: Juanma Peláez

El dimoni i els àngels Foto: Juanma Peláez