VÍDEOS Taxis de Sabadell fan una marxa lenta per la ciutat

Han acabat el seu recorregut a la plaça Doctor Robert

L'Eix Macià amb un seguici llarg de taxis
L'Eix Macià amb un seguici llarg de taxis | @antiradarcatala
Redacció
21 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:21h

Una setantena de taxis, aproximadament la meitat de la flota que circula per Sabadell, ha fet una marxa lenta aquest dilluns al matí per la ciutat. La protesta, en solidaritat amb l'aturada de Barcelona i per reclamar un reglament "més just" envers els VTC, ha sortit des de Via Sabadell, s'ha dirigit fins a plaça Espanya i des d'aquí ha baixat per l'Eix Macià, Ronda Zamenhof i ha acabat a la plaça Doctor Robert. 

Precisament, en aquest cèntric emplaçament s'han trobat amb una comitiva municipal, encapçalada per l'alcalde Maties Serracant. Els taxistes els han traslladat el seu "malestar" per la situació que viuen i han assegurat que des del consistori contactaran, tant amb la Generalitat com amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per trobar una solució. 

La marxa lenta ha anat acompanyada del llançament de petards, a més els clàxons s'han escoltat arreu de la localitat vallesana durant la ruta que han fet per les principals artèries de Sabadell. Diversos dels vehicles que han fet el recorregut per la capital vallesana, posteriorment han marxat cap a Barcelona per sumar-se al bloqueig de la Gran Via, que des del cap de setmana ocupa centenars d'aquests turismes.