L'entitat Petit Món recull gairebé 3.000 euros per acabar una casa d'acollida a Etiòpia

Unes 400 persones van passar pel Centre Cívic Sant Oleguer

L'obra fa referència a les emocions
L'obra fa referència a les emocions | Juanma Peláez
Redacció
21 de gener del 2019
L'Associació Teatre-Dansa Petit Món ha superat amb èxit el repte que tenia per aquest cap de setmana. De fet, el doble: recollir 2.500 euros per acabar una casa d'acollida a Holeta (Etiòpia), la casa Ankelba, un projecte que duu a terme l'ONG Ambessa, i aconseguir atraure públic per veure una obra familiar, Emociona't.

En total van recollir 2.965 euros aquest dissabte amb la doble funció al Centre Cívic Sant Oleguer, que van veure gairebé 400 persones. En la primera sessió van actuar la coral i orquestra de l'Escola Nostra Llar i en la segona, els grups de dansa iniciació del centre i altres col·laboracions. 
 

L'obra de teatre en solidaritat amb el poble africà Foto: Juanma Peláez

Un moment de la representació familiar Foto: Juanma Peláez

Una representació molt colorida Foto: Juanma Peláez


Una bona xifra i que va superar amb escreix la meta marcada, tenint en compte que els fons recollits van ser fruit de la voluntat dels assistents. L'obra teatral és fruit de la feina de l'entitat que va estar treballant els últims mesos per a la posada en escena, amb l'actuació de nens i pares, en un taller familiar. 

Petit Món fa dues dècades que col·labora en espectacles solidaris per apropar les arts escèniques, en el marc de la solidaritat i la pedagogia. L'any passat ja va muntar una obra de teatre, El Petit Príncep. També per al projecte que l'ONG Ambessa te a la localitat africana. 
 

La funció l'han fet pares i fills Foto: Juanma Peláez

El Centre Cívic Sant Oleguer ha acollit la representació Foto: Juanma Peláez