La «Cap d'Any Race» posa punt i final reconeixent la tasca de voluntaris i col·laboradors

L'organització posa bona nota en una vuitena edició amb rècord de voluntaris

L'auditori del Casal Pere Quart, on s'ha celebrat l'homenatge
L'auditori del Casal Pere Quart, on s'ha celebrat l'homenatge | Albert Hernàndez
Redacció
19 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:18h
La cursa de cap d'any de Sabadell, rebatejada com a Cap d’Any Race, ja és història i els organitzadors han volgut repassar i sobretot agrair a tots els que l'han fet possible amb una trobada a l'auditori del Casal Pere Quart, que s'ha omplert. Una cita que ha conduit el director de la prova, Aleix Muñío, acompanyat per la tercera tinent d'alcalde, Marisol Martínez, i el director de Hyundai López Orús, Santi López Orús.

Martínez ha recordat els difícils moments viscuts i que va veure perillar la celebració de la cursa, "però ho vam fer" i ha posat l'accent en el valor de la gent per aconseguir-ho. "I que bé va quedar", ha exclamat. Muñío ha assegurat que ha estat una molt bona edició i ha agraït a la vuitantena de voluntaris, en una xifra rècord, així com també de col·laboradors. 

La regidora ja els ha posat deures de cara a 2019, "tornarà a ser bona i jo hi seré, no sé a on" i ha valorat la feina "del col·lectiu" per fer "coses molt bones". A la cita s'han reconegut persones i entitats com l'Escola Miquel Martí i Pol, el Rebost Solidari, la Unió Excursionista de Sabadell, entre d'altres.