Farrés reivindica «desbloquejar» la Ronda Nord

Apel·la a la bona sintonia amb el govern espanyol i per no "perdre competitivitat" amb Terrassa

El diputat José Zaragoza i l'alcaldable del PSC, Marta Farrés
El diputat José Zaragoza i l'alcaldable del PSC, Marta Farrés | Albert Hernàndez
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:38h
L'alcaldable del PSC a les properes eleccions municipals de Sabadell, Marta Farrés, ha reivindicat "desbloquejar" la Ronda Nord i fer-ho per la zona del carrer de les Palmeres i no Can Deu, ha precisat. Ha exigit "el posicionament" de l'Ajuntament de Sabadell per aconseguir-ho, recordant que la localitat veïna de Castellar ja els ha interpel·lat en aquest tema, així com empresaris i comerciants. La socialista ha assegurat que aquesta infraestructura va lligada amb "el debat de la Gran Via". 

Ha avisat que es tracta "d'estratègia" i "pot tenir conseqüències de futur", afegint que Terrassa "ens guanyarà en competitivitat" amb la connexió amb el Baix Llobregat. "És un drama", ha etzibat. En aquest sentit, ha remarcat la defensa de la redacció i execució del Quart Cinturó que "ha de donar servei a Sabadell". 

Unes valoracions que ha fet aquest divendres, amb la visita del diputat al Congrés dels Diputats del PSC, José Zaragoza, per valorar la presentació dels Pressupostos Generals de l'Estat amb incidència al Vallès. Farrés ha posat l'accent que ara és un bon moment per la bona sintonia que hi ha amb el govern espanyol. 

La socialista ha indicat que si al final aquests comptes s'aproven beneficiaran, entre d'altres, uns 50.000 pensionistes de la ciutat, 40.000 persones per la retirada del copagament farmacèutic i 20.000 assalariats per la pujada del salari mínim interprofessional, "la majoria dones", ha matisat Zaragoza. 

El diputat ha fet una mirada enrere i ha dit que durant l'època del PP els pressupostos van baixar en uns 1.000 milions a Catalunya i que amb l'executiu de Pedro Sánchez s'ha doblat aquesta xifra. 

El 155 des d'Extremadura

Zaragoza ha titllat de "poc elegant" la petició de l'Assemblea d'Extremadura de l'aplicació de l'article 155 a Catalunya. "És un error que no ajuda" i s'ha alineat així amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Ha subratllat que "la via del diàleg" que s'està aplicant és la millor per buscar a la "complicada" situació que es viu a Catalunya.

El diputat al Congrés ha finalitzat que es tracta d'una manifestació d'Extremadura i "no del socialisme a Espanya".