Prop de 600 corredors participaran a la Llanera Trail d'aquest diumenge

La mitja marató esgota dorsals i s'enfila fins als 425 inscrits

Verònica Zaragoza busca el pòquer de victòries a la Llanera Trail
Verònica Zaragoza busca el pòquer de victòries a la Llanera Trail | Josep Maria Montaner
Redacció
18 de gener del 2019
Aquest diumenge 20 de gener Sabadell torna a ser el punt de partida de la Llanera Trail, una cursa de muntanya que està plenament consolidada al Vallès Occidental i que enguany supera les xifres de participació de l'any passat i s'apropa als 600 inscrits.

La major part dels corredors participaran a la mitja marató de 21 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu, erigida en la prova més popular després d'esgotar els dorsals previstos inicialment (400) i apujar la nòmina de corredors fins als 425. La resta d'esportistes s'atreviran amb la marató de 43 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu, amb la pujada al Puig de la Creu com a moment més significatiu de la prova.

Ambdues curses presentaran algunes modificacions respecte als traçats de 2018, amb un recorregut més trencacames i amb la descoberta de nous corriols de la zona entre Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat.

Tot just és la quarta edició de la Llanera Trail i els dos grans protagonistes de la darrera edició tindran l'oportunitat de convertir-se en els grans referents de la prova si són capaços de defensar amb èxit la victòria de 2018. Pakito Pérez i Verònica Zaragoza tornen a formar part de la llista d'inscrits de la marató i cal destacar el cas de la corredora catalana, que ha guanyat totes les edicions fins ara celebrades de la prova.

Sempre vinculada a alguna iniciativa de caràcter solidari, enguany la cursa col·laborarà amb el Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu en una iniciativa oberta a tots els corredors i que compta amb el suport del BBVA.