Ona Carbonell es penja el bronze en solo lliure

Redacció
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 19:03h
Ona Carbonell en un moment del seu exercici.
Ona Carbonell en un moment del seu exercici. | Reuters / E.P

Ona Carbonell en un moment del seu exercici. Foto: Reuters / E.P.


La sirena del CN Sabadell, Ona Carbonell, ha sumat la seva seva segona medalla al Campionat del Món de Natació, que s'està disputant a Kazan (Rússia), després d'endur-se aquest dimecres el bronze en la prova de solo lliure. La sincronista sabadellenca ha demostrat que segueix sent una de les tres millors solistes del món i encara que no ha pogut repetir la brillant plata del solo tècnic, ha mantingut el seu estatus clarament per davant d'Ucraïna i Japó, dues seleccions que en les proves de duo i per equips estan per davant de les d'Esther Jaumà.

La jove nedadora sabadellenca s'ha imposat a la japonesa Yukiko Inui (92.4333), i s'ha colat en el podi per darrera de la xinesa Xuechen Huang (95.700). L'or se la endut una esplèndida Natalia Ishchenko (Rússia), que un cop més ha tornat a situar aquest país al capdavant de la sincronitzada (97.2333). 

Carbonell ha estat l'última en saltar a la piscina, de forma que en fer-ho ja era conscient que la medalla de plata estava difícil. Amb tot ha firmat un brillant exercici ballant al ritme dels acords del violí del tema He Nevuh Said a Mumbalin