​Endesa es fa amb el gas i l'electricitat del Taulí per als propers dos anys

​L'empresa guanya els concursos per comercialitzar els dos productes

Redacció
17 de gener del 2019
Façana de l'Hospital Parc Taulí
Façana de l'Hospital Parc Taulí | Norma Vidal
La companyia Endesa ha guanyat els concursos mitjançant els quals s'ha adjudicat el subministrament de l'energia elèctrica i gas natural del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, a Sabadell. Així, l'empresa ha revalidat les dues licitacions per als propers dos anys.

D'acord amb la licitació corresponent a la comercialització de l'electricitat, les entitats consumiran uns 65 gigawatts hora (GWh) anuals durant vint-i-quatre mesos, per a un import benvolgut de més de 16,3 milions d'euros més la tarifa regulada i l'impost elèctric. La concessió que correspon al subministrament de gas natural, té un pressupost de més de 479 mil euros.

Endesa garanteix que, com a mínim, el 70% de l'energia elèctrica que es subministrarà tindrà garantia d'origen (GdOs) d'energia renovable o de cogeneració d'alta eficiència. Els dos acords, licitats pel Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, tenen una vigència de dos anys prorrogables a 12 mesos per tots els punts. Les licitacions seran efectives a partir de l'1 de gener de 2019 i durarà fins el 31 de desembre de 2020, amb la possibilitat de prorrogar les concessions 12 mesos per tots els punts.