Sabadell Comerç Centre s'uneix a la iniciativa de Creu Roja de recollir roba d'abric

Una quinzena d'establiments seran punts de recollida fins al dia 19 d'aquest mes

Redacció
15 de gener del 2019
La setmana passada, Creu Roja Sabadell, i davant de la baixada sobtada de les temperatures, va fer una crida per aconseguir roba d'abric com ara jaquetes gruixudes i jerseis de llana, entre d'altres. Unes peces que tenien uns destinataris la gent que viu al carrer a la ciutat i que atenen en el marc de l'Operació Fred.

De cara aquesta setmana, els pronòstics auguren un altre descens accentuat del termòmetre. Sabadell Comerç Centre ha volgut col·laborar amb la institució humanitària i una quinzena d'establiments seran punts per donar aquesta roba. Fins aquest dissabte, 19 de gener, es podrà fer-ho.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sabadell Comerç Centre ha volgut col•laborar amb la Creu Roja, amb motiu de la crida que varen fer fa uns dies amb motiu de la onada de fred. 15 comerços associats s’han prestat a ser punts de recollida d’aquesta roba d’abric, que durarà fins aquest dissabte 19 de gener. Slalom Via Massagué, 61 Farmàcia Zamenhof Ronda Zamenhof, 145 Maquinas Aparicio Creueta, 21-23 Llibreria Tècnica Tres Creus, 65-73 Casa Traveria Passeig Plaça Major, 66 Multiòpticas Porta Passeig Manresa, 24 Boboli Rambla, 55 Intersport Molins Rambla, 111-113 Multioptica Porta Rambla, 185 Afizonia Joan Maragall, 2-6 Trelec Sant Feliu, 2 Estanc Aragay d´En Font, 26-28 Ferreteria Feu Colom, 36 La Llar del Llibre Sant Antoni, 20 Escuela Mugendo Jovellanos, 99 La crida que es fa des dels comerços és ben concreta: Roba d’home que abrigui: anoracs, jerseis gruixuts, forros polars, guants i texans. Per què roba d’home? Doncs perquè més o menys el 90% dels usuaris sense llar que atenem són homes. El teixit comercial del centre de Sabadell està encantat de poder ajudar, i s’espera que aquesta col•laboració sigui el punt de partida de moltes altres.

A post shared by sabadellcomerçcentre (@sabadellcomercentre) on