VÍDEO Encasta una furgoneta a la plaça d'Espanya de Sabadell i fuig corrents

L'home es va lliurar hores més tard i se li van fer proves d'alcoholàmia i drogues

Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:07h
La furgoneta accidentada a Sabadell
La furgoneta accidentada a Sabadell | NacióSabadell

La furgoneta accidentada a Sabadell. Foto: NacióSabadell


Aparatós accident de trànsit aquest diumenge al vespre a Sabadell. A les 21:12 hores, a la Plaça d’Espanya, es va produir un accident de trànsit per la sortida de via d’una furgoneta que es va encastar contra el centre de la plaça i va quedar inclinada i oferia perill per la resta d’usuaris de la via pública.

Segons informa la Policia Municipal, el conductor del vehicle accidentat va fugir corrents del lloc de l’accident, en suposat estat d’embriaguesa segons diferents testimonis oculars. Finalment, a les 23:07 hores, el conductor de la furgoneta, un home de 42 anys, es va adreçar a les dependències de la Policia Municipal per reconèixer la seva participació en l’accident de trànsit.


Davant les lesions observades en el conductor es va sol·licitar l’assistència d’una ambulància del SEM, que el va traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell amb pronòstic lleu per la cura de les seves ferides i per realitzar les corresponents proves d’alcoholèmia i/o drogues en la conducció.

Van intervenir dues dotacions del cos de bombers, una unitat del cos de Mossos d'Esquadra, una ambulància del SEM i tres unitats de la Policia Municipal.