​El PP assegura que el Nadal evidencia «la manca» d’oci nocturn a Sabadell

El portaveu del partit afirma que una “multitud de joves” va desplaçar-se a peu fins a Castellar

La discoteca Park Paladium de la Zona Hermètica de Sabadell.
La discoteca Park Paladium de la Zona Hermètica de Sabadell. | La discoteca Park Paladium de la Zona Hermètica de Sabadell.
Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:07h
El portaveu del PP, Esteban Gesa, ha criticat que els sabadellencs hagin hagut de marxar fora de Sabadell per gaudir d’una oferta d’oci nocturn durant l’època nadalenca. Aquestes festes, com ha apuntat, han evidenciat la “manca” que hi ha a la ciutat. Tot i que ha matisat, la que hi ha “són petits i amb horaris limitats”.
 
Per aquest motiu, Gesa ha afirmat que la població ha hagut d’anar a d’altres localitats i ha apuntat que la nit de Cap d’Any una “multitud de joves” va anar caminant fins a Castellar per la carretera, que “està mal il·luminada” i sent una “nit en la qual l’alcohol i la conducció poden estar lligades, posant en greu risc les seves vides”.
 
Tot plegat, ha resumit el popular, “només perquè l’Ajuntament de Sabadell es va negar a donar permís a dos empresaris d’oci nocturn per obrir locals” aquella última nit de 2018 i ha lamentat que la capital del Vallès Occidental “segueixi deixant sense aquest tipus d’oferta als joves” i “obligant-los” anar a d’altres ciutats, amb la qual cosa “augmenta el risc d’accidents de trànsit”.