tercera edat

El Servei Local de Teleassistència dona servei a gairebé 19.000 persones del Vallès

18.488 persones usuàries al Vallès Occidental han rebut atenció domiciliària durant l'any 2018

per Redacció , 14 de gener de 2019 a les 09:00 |
Dos usuaris del Servei Local de Teleassistència | Diputació de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei Local de Teleassistència de la Diputació de Barcelona ha acabat l'any 2018 donant servei a 18.488 persones usuàries al Vallès Occidental, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca. Aquest servei, d'atenció domiciliària, garanteix la seguretat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, detectant situacions d'emergència i donant resposta immediata a aquestes.

A més, la comarca del Vallès Occidental disposa de dues unitats mòbils de la primera resposta, que s'ubiquen a Sant Cugat i al Consell Comarcal del Vallès Occidental, i tenen com a finalitat atendre emergències i contingències, tot i que poden donar suport a seguiments. 


Actualment, aquest servei és un dels serveis socials amb una major implantació territorial. A tota la demarcació es dóna una cobertura de l'11,80% sobre la població major de 80 anys i de cara al nou any seguirà apostant pel creixement i la posada en marxa de nous projectes adreçats a perfils amb necessitats especials. 

 

 

Participació