transport públic

Una sortida d'emergència de Sabadell Nord, drecera directe de l'andana al carrer

Des de Rodalies tenen coneixement de la situació i estan estudiant quines mesures a prendre

per Albert Hernàndez, 11 de gener de 2019 a les 16:00 |
L'estació de Rodalies de Sabadell Nord té una drecera per aquells que van sense bitllet i que els hi surti de franc el viatge. És una de les dues sortides d'emergència que hi ha a la superfície i per la qual s'accedeix des de la mateixa andana, tal com han explicat diversos testimonis a NacióSabadell.  

És una comporta que amb una simple empenta s'obre fàcilment i permet sortir sense haver de validar el bitllet a l'estació. Segons han precisat veïns de la zona, els caps de setmana arriben a sortir grups de persones, encara que el seu ús és diari i situen aquesta negligència amb l'inici de les obres a la plaça d'Espanya.


Des de Rodalies han confirmat aquest digital que tenen constància "des de fa temps" de la problemàtica, fins i tot ho han tractat amb l'Ajuntament de Sabadell, i han avisat que el pas que utilitzen "no és cap entrada ni sortida d'usuaris habilitada", amb la qual cosa s'estan exposant a patir alguna incidència. 

L'operadora ferroviària està estudiant les actuacions a dur a terme, tot i que ha recordat que es tracta d'una qüestió de "consciència cívica", pel fet que és un transport públic, i també, d'un risc personal, ja que viatjar sense bitllet vol dir no està assegurat en cas que es produeixi algun accident.

 

Participació