Sabadell forma un centenar de joves en atur en el sector de la restauració

Durant aquest mes de gener es farà la selecció dels participants

Redacció
11 de gener del 2019
L’Ajuntament de Sabadell estrena el programa Sabadell Talent Jove, un projecte amb l’objectiu que joves en situació d’atur puguin rebre formació i orientació professional per incorporar-se al sector de la restauració -cuina, sala i pastisseria- i alhora fer pràctiques en empreses del sector.

El programa, de 12 mesos de durada, es desenvoluparà principalment a les instal·lacions de l’Escola de Restauració, situada a l’edifici Vapor Llonch, i inclou 100 places, reservades per a joves que tinguin entre 16 i 29 anys inscrits com a demandants d’ocupació a l’OTG i dins el sistema de Garantia Juvenil.

Es tracta d’un programa subvencionat per a les persones participants. Sabadell Talent Jove està cofinançat amb un import de 423.686,50 euros pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. El període d'inscripció encara està obert i al llarg del gener es farà el procés de selecció dels participants.