atur juvenil

Sabadell forma un centenar de joves en atur en el sector de la restauració

Durant aquest mes de gener es farà la selecció dels participants

per Redacció , 11 de gener de 2019 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sabadell estrena el programa Sabadell Talent Jove, un projecte amb l’objectiu que joves en situació d’atur puguin rebre formació i orientació professional per incorporar-se al sector de la restauració -cuina, sala i pastisseria- i alhora fer pràctiques en empreses del sector.

El programa, de 12 mesos de durada, es desenvoluparà principalment a les instal·lacions de l’Escola de Restauració, situada a l’edifici Vapor Llonch, i inclou 100 places, reservades per a joves que tinguin entre 16 i 29 anys inscrits com a demandants d’ocupació a l’OTG i dins el sistema de Garantia Juvenil.


Es tracta d’un programa subvencionat per a les persones participants. Sabadell Talent Jove està cofinançat amb un import de 423.686,50 euros pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. El període d'inscripció encara està obert i al llarg del gener es farà el procés de selecció dels participants. 
 

 

Participació