Podem Sabadell creu que hi ha un complot contra ells

El Consell Ciutadà estudia demanar l'expulsió de Manuel Navas per instigar accions contra els interessos de la ciutat | Qualifica d’esperpent l’actitud del Comitè de Garanties Estatutàries de la formació a nivell nacional | Consideren un assetjament la persecució a nivell local després de l’anunci de fer una gestora que substitueixi la direcció local

Redacció
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 14:18h
Podem Sabadell no veu gens clara la relació que manté amb el Consell de Garanties Estatutàries del moviment a nivell català. El col·lectiu critica la decisió anunciada per la seva presidenta, Anna Maria Pérez, de crear una gestora que substitueixi el Consell Ciutadà, després de l’incompliment de les directrius que els impedien explícitament concórrer a les eleccions amb Unitat pel Canvi utilitzant el nom de Podem.
 
En un comunicat, la direcció local carrega durament contra Podem Catalunya per les decisions preses sense el consens de Sabadell, diuen, i asseguren que s’ha actuat, textualment, “de tapadillo”: “L’esperpèntica situació no pot ser més antidemocràtica, sectària i dogmàtica, ja que amb aquesta actuació, el CdG CAT actua de manera parcial”, una actitud que qualifiquen de “cacera de bruixes”.
 
El col·lectiu assegura que es tracta de decisions preses de manera unilateral escoltant únicament la veu de sis persones i abandonant la resta de membres del moviment a Sabadell. “És per això que no reconeixem ni reconeixerem cap tipus de comisso o gestora com aquesta”, afegeixen.
 
En aquest sentit, plantegen la possibilitat de demanar la inhabilitació de Manuel Navas, membre de la formació, per actuar contra els interessos de la secció local, així com la d’Anna Maria Pérez.
 

Comunicat de Podem Sabadell