Teatre

SORTEIG Joan Pera homenatja la comèdia britànica a «Alguns neixen estrellats»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a la funció de divendres, 25 de gener, a les 21:00 al Centre Cultural Terrassa

per Redacció, 10 de gener de 2019 a les 12:00 |
Joan Pera a «Alguns neixen estrellats» | Focus
Joan Pera ha posat veu en pel·lícules i sèries a alguns dels personatges més universals de la comèdia, com Mr. Bean, Woody Allen, l'inspector Closseau, Charlot o Frank Spencer, el maldestre protagonista de N'hi ha que neixen estrellats. Ara, Pera els fa pujar a tots a l'escenari en una obra que pren el nom de la popular serie de la BBC, com a homenatge a l'humor britànic. Acompanyat a escena de David Olivares, amb qui ja va treballar a El fantasma de Canterville, i sota la direcció d'Enric Llort, l'espectacle garanteix una història delirant i riallades.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure Alguns neixen estrellats, amb Joan Pera, el divendres, 25 de gener, a les 21:00, al Centre Cultural Terrassa. Pots apuntar-t'hi aquí:
Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà eldilluns, 14 de gener de 2019, a les 10:00.


- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

 

Participació