L'entrada a l'AMI i la remunicipalització de serveis protagonitzaran el Ple

ERC, Crida i CiU plantegen la moció per adherir-se als municipis independentistes | Guanyem Sabadell posa fil a l'agulla al procés d'anàlisi dels serveis a la ciutat

Redacció
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:25h
Aquest dijous s'estrena dia i hora per a les sessions plenàries ordinàries a Sabadell. Els plens es celebraran a partir d'ara els dijous a les 17.00 hores, mentre que fins ara es feien els dimarts a les 18.00 hores.

En la sessió d'aquest dijous hi destaquen la moció conjunta dels grups municipals d'ERC, la Crida per Sabadell i CiU per adherir Sabadell a l'Associació de Municipis per la Independència, i la de Guanyem Sabadell per impulsar la remunicipalització de serveis que es presten a la ciutat.

L'ordre del dia és el següent:

ORDRE DEL DIA PER A LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE L’AJUNTAMENT PLE DEL DIA 30/07/2015 , A LES 17:00 HORES. 

A) PART RESOLUTIVA

1.-ALCALDIA 

1.- Aprovar l'esborrany de l' acta de la sessió extraordinària del dia 7 de juliol de 2015. 

 
Secretaria General

2.- Aprovar la rectificació de l'error material produït en la proposta de determinació del sistema de retribucions dels membres de la corporació. 

 
Intervenció

3.- Aprovar, si s'escau, el Compte General corresponent a l'exercici 2014 

 
Relacions institucionals

4.- Fixar el calendari de les festes locals per a l'any 2016. 

 
2.-COMISSIÓ INFORMATIVA DE CONEIXEMENT I PARTICIPACIÓ 

Cultura

5.- Ratificar el dictamen aprovat per la JGL de data 29 de maig de 2015 relatiu a l'aprovació del preu públic corresponent a les entrades dels espectacles del Festival 30 nits de l'any 2015. 

6.- Aprovar el preu públic per a participar en l'activitat gastronòmica popular dins el marc de la Festa Major de Sabadell-15. 

7.- Aprovar els preus públics i bonificacions del servei d'espectacles públics de caràcter cultural per al període gener a juny de 2016 del Teatre Principal, del Teatre Municipal La Faràndula i del Centre de Producció i Creació Artística L'Estruch. 

8.- Aprovar els preus públics de les publicacions de l'Organisme Autònom Local Museus i Arxiu Històric de Sabadell (OAMA): Werens. Art Urbà. Obra gràfica i graffiti. Singulars propis. Artistes sabadellencs contemporanis; Francesc Casañas Riera. El retrat d'una ciutat, Sabadell 1909-1936 i Diccionari dels teixits fets a Sabadell. 

9.- Aprovar els preus públics de dos tallers nous de l'Organisme Autònom Local Museus i Arxiu Històric de Sabadell, En Pau M. t'ensenya casa seva i Sense títol. Viu l'art contemporani. 


3.-COMISSIÓ INFORMATIVA D’ECONOMIA, INNOVACIÓ I SERVEIS CENTRALS 

Serveis Econòmics

10.- Aprovar el segon expedient de modificació de pressupost per Ple al Pressupost General de l'Ajuntament de Sabadell per l'exercici 2015. 

4.-COMISSIÓ INFORMATIVA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT 

Obres d'equipaments

11.- Aprovar l'actualització del Pla Específic Municipal de la Festa Major de Sabadell, d'acord amb la normativa que regula la Protecció Civil de Catalunya. 


5.-ASSUMPTES URGENTS 

B) PART DELIBERATIVA I DE CONTROL

6.-GRUPS MUNICIPALS 

12.- Proposició dels grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), de Crida per Sabadell i de Convergència i Unió (CiU) d'Adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). 

13.- Proposició del Grup Municipal de Ciutadans al Ple municipal del 30 de Juliol de 2015 sobre el futur del Bosc de Can Deu i d'altres actuacions al Rodal de Sabadell. 

14.- Proposició del Grup Municipal de GUANYEM SABADELL per l'inici de la municipalització dels serveis públics. 

7.-DISPOSICIONS OFICIALS, COMUNICACIONS DIVERSES, PRECS I PREGUNTES