VÍDEOS i FOTOS Un any de la darrera gran nevada a Sabadell

Després d'estar nevant tota la nit a la ciutat, finalment a primera hora del matí la neu va agafar

La plaça Doctor Robert en una estampa bucòlica
La plaça Doctor Robert en una estampa bucòlica | Albert Segura
Redacció
28 de febrer del 2019
Avui fa tot just un any de la darrera nevada de Sabadell. El 28 de febrer de 2018 la ciutat es va llevar sota un tel blanc que va canviar la rutina matinera de molts sabadellencs, deixant imatges de postal a Sabadell i altres localitats del Vallès. 

Els operaris van treballar a la Rambla de Sabadell, llençant sal i la neu s'ha tret de la calçada, amb la qual cosa es podia circular amb normalitat. També es va llançar sal al carrer de les Tres Creus i la baixada cap a Torre-romeu fins a Can Quadres, a l'avinguda de Matadepera, a la ronda de Zamenhof i a la carretera de Prats de Lluçanès, a la ronda de l'Ebre amb el carrer de l'Almudena i carrer de Begoña, al carrer de Navas amb Somosierra, i al carrer de la Bonanova amb Guadalupe.

A la ciutat, les escoles Agnès Armengol i Juan Ramón Jiménez de Torre-romeu, i La Floresta, de Can Deu, van optar per no obrir portes.




Tot i així, la neu va provocar problemes a les carreteres. A la comarca era obligatori l'ús de cadenes a la BV-1415, que uneix Cerdanyola i Sant Cugat, per la presència de neu i gel.