Cerdanyola acull aquest diumenge els Tres Tombs més matiners del Vallès

La cita resseguirà els carrers de la localitat

Passada dels Trets Tombs
Passada dels Trets Tombs | Josep M. Costa
Redacció
12 de gener del 2019
Aquest diumenge els Tres Tombs tornen a Cerdanyola del Vallès, una celebració que provocarà alguns talls de carrer i la modificació del recorregut d'algunes línies d'autobús. Es tracta d'una de les passades més matineres del país, que tindrà lloc pels carrers de la ciutat.

Els carrers es tallaran al trànsit just abans de la passada i a mida que aquesta avanci s'anirà restablint la circulació. La sortida de les cavalleries, carros i carruatges està prevista a les 12.00 hores des del Parc Tecnològic i l'arribada serà cap a les 14:30 hores al carrer de Sant Ramon. El recorregut serà: Parc Tecnològic, c. dels Artesans, c. de Sant Ramon, c. d’Anselm Clavé, c. de la Mare de Déu del Pilar, pl. de Sant Ramon, c. de Sant Casimir, c. de Francolí, c. de Sant Antoni, c. de Felicià Xarau, pg. de Cordelles, c. de Lluís Companys, c. de Sant Iscle, av. de la Primavera, c. de Sant Iscle, c de Sant Martí, i c. de San Ramon

D'altra banda, les línies urbanes i interurbanes d'autobusos que circulen per Cerdanyola es veuran també afectades el diumenge durant el matí. La normalització del recorregut es produirà segons vagi avançant i/o finalitzant la passada.