Sol i cel sense núvols com a prèvia del descens del mercuri

Serà un dia molt semblant al primer dilluns de 2019

Dia assolellat
Dia assolellat | Emili Vilamala
Redacció
07 de gener del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimarts hi haurà cel mig ennuvolat amb la circulació de núvols alts i mitjans de nord a sud, més abundants al nord del territori. A banda, a partir de migdia arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu, i quedarà molt ennuvolat o cobert per la resta de la jornada. Independentment, hi haurà estrats baixos a punts del pla de Lleida així com també de matinada alguns a punts del sector central del litoral i prelitoral i sud de la costa Brava.

Temperatura mínima semblant i oscil·larà entre els -4 ºC i 1 ºC al Pirineu, més baixes al vessant nord i localment més altes en aquells sectors afectats pel vent, entre -2 i 3 ºC al Prepirineu, depressió Central, prelitoral i litoral nord, i entre els 4 i 9 ºC a la resta del litoral.

Per la seva banda la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta i oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del territori. Hi haurà inversió tèrmica matinal.