La veritat del paquet «llibertat Oriol» de la cavalcada de Sabadell

Ha generat la primera confrontació política del 2019 a la ciutat

El missatge de "llibertat Oriol", en un dels paquets al Vapor Reial
El missatge de "llibertat Oriol", en un dels paquets al Vapor Reial | Albert Segura
Redacció
05 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:46h
L’aparició d’un paquet de regal amb el nom de “Llibertat Oriol” al Vapor Reial, ha desfermat la primera controvèrsia política del 2019 a Sabadell. Un element decoratiu, que forma part de l’atrezzo de l’activitat que s’ha dut a terme a Fira Sabadell aquest dijous i divendres, i que  va pertànyer a una de les entitats que organitza la cavalcada del Reis d’Orient, els Amics del 600, com recorden fonts municipals. Amb la qual cosa, apunten, no poden controlar-ho. 

La presència d’aquest paquet no ha agradat a l’oposició que així ho ha expressat, ja sigui via comunicats o manifestacions a les xarxes socials. Els socialistes han carregat contra el consistori i els acusa d'introduir missatges polítics en una cita dirigida al públic infantil.

En la línia del portaveu del PP, Esteban Gesa, qui, a més, ha desitjat per als integrants de l’equip municipal que els Reis Mags els portin carbó. També Cs ha criticat la presència del missatge i ha demanat que no es faci “ús polític i partidista” de les carrosses.