El PSC vol la retirada dels paquets de la cavalcada que demanen la llibertat dels presos polítics

Critica que "no es respecti la neutralitat dels espais i esdeveniments públics" i especialment els dirigits als més menuts

El missatge de 'llibertat Oriol' en un dels regals decoratius
El missatge de 'llibertat Oriol' en un dels regals decoratius | Albert Segura
Redacció
04 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:48h
El PSC de Sabadell ha demanat a l'Ajuntament que retiri els paquets decoratius de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient que reivindiquen la llibertat dels presos polítics. Així ho ha reclamat el secretari del partit, Pol Gibert, i ho ha justificat, perquè aquest esdeveniment "ha de ser un espai enfocat a la il·lusió dels nens i nenes de la ciutat, i no un altaveu de posicions polítiques". 

Gibert ha carregat contra la "permissivitat" de l'equip municipal i els ha instat a deixar de ser "el govern de la meitat dels sabadellencs". A més, ha recordat que "no es respecta la neutralitat dels espais i esdeveniments públics" i especialment els dirigits als més petits de la casa. 

En aquest sentit, ha insisit que és el dia "menys indicat de l’any per proclamar missatges polítics". El socialista ha subratllat que ja hi ha "prou llocs a la ciutat i dies durant tot l'any com per portar a la cavalcada de Reis els debats polítics".