Continua l'espiral: descens del termòmetre amb jornades de sol

Fora de les hores centrals, l'ambient serà fred

Redacció
03 de gener del 2019
Cel sense nuvolositat
Cel sense nuvolositat | Jordi Rodoreda
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres tindrem cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims, sobretot a la tarda. A banda, hi haurà estrats baixos a Ponent i a l'altiplà Central que tendiran a minvar al centre del dia, si bé podran ser localment seran persistents al nord de Ponent i de l'altiplà Central.

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa en general, tot i que a l'Empordà baixarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre els -1 i -6 ºc al Pirineu, Prepirineu i l'interior del nord-est, entre els 1 i -4 ºC a la resta de la depressió Central i al prelitoral, i entre els 2 i 7 ºC al litoral.

La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, malgrat que a Ponent i l'altiplà Central pujarà entre lleugerament i moderadament en general. Oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central, tot i que serà puntualment més baixa als llocs amb boira persistent, entre els 9 i 14 ºC al prelitoral i entre els 11 i 16 ºC al litoral.