urbanisme

La renovació de la plaça de Montcortès de Torrer-romeu escolta les propostes del jovent del barri

Es destinaran gairebé 200.000 euros per a la reforma i s'espera estigui enllestida en tres mesos

per Redacció, 3 de gener de 2019 a les 11:00 |
L'esborrany de la reforma de l'emplaçament | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sabadell ha adjudicat el contracte per arranjar la plaça de Montcortès, a Torre-romeu. Una obra que ha comptat amb les propostes dels joves del barri i, per tant, àrees de joc per la falta d’espais de lleure i d’activitats lúdiques per a joves i adolescents detectades. 

S’ha adjudicat per 108.719,42 euros i té un termini d’execució de tres mesos. D’altra banda, instal·larà mobiliari i diversos elements per dur-hi a terme activitats, per un import de 103.583,45 euros i un termini d’execució d’un mes i 15 dies hàbils. Així, el cost total de la intervenció puja fins els 212.302,87 euros.


Dos espais diferenciats

El nou espai estarà distribuït, per una banda, tots els elements lúdics per a joves i adolescents i, de l’altra, l’espai amb arbres i una zona d’estada. Un dels dos camins principals connectarà aquests dos espais longitudinalment i anirà acompanyat per l’arbratge existent. L’altre camí principal, perpendicular a l’anterior, separarà aquestes dues zones i connectarà la plaça amb el Centre Cívic de Torre-romeu.

L’espai obert d’activitats lúdiques es dividirà en quatre: una zona amb una pista multifuncional, una zona on es podrà jugar a ping-pong, una zona on fer exercicis físics i una darrera zona on patinar. 

 

Participació