El Vallès Occidental, gran agraciat per la Loteria de Nadal

Sabadell, Castellbisbal, Terrassa, Cerdanyola i Rubí han estat tocats per la sort

El segon premi ha caigut a Castellbisbal
El segon premi ha caigut a Castellbisbal | Albert Segura
22 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:52h
El “dia de la salut” ha repartit sort al Vallès, amb premis que han tocat les capitals, però també altres municipis. La millor part se l'han endut Sabadell, amb part del primer premi, i Castellbisbal, amb el segon. Terrassa, Rubí i Cerdanyola han estat premiats, en menor grau, però, com se sol dir en un dia com avui, per poc que sigui el premi, és benvingut. La creu ha estat per l’administració de Ripollet, on havia caigut un premi i que han retornat els 15 bitllets que tenien a la venda.

Sabadell i Sant Quirze han estat tocats pel primer premi. A la capital comarcal, la papereria Costa ha venut per màquina quatre dècims del 3.347, o el que és el mateix, 1,6 milions d’euros. A la veïna Sant Quirze, concretament al centre comercial Alcampo, s’ha venut un dècim del mateix número, també per màquina.


A Castellbisbal, un matiner segon premi ha deixat una pluja de 1.250.000 euros entre veïns del barri. Una sèrie sencera del 21.015 s’ha venut tot per finestreta, una gran part a treballadors de l’oficina de Telefónica local, però sense que cap dels treballadors s’hagi deixat veure per l’oficina.

Sí que han fet acte de presència tres germanes que han compartit un dècim, és a dir, que tindran 100.000 euros nets a repartir. “Jo ajudaré als meus fills, un d’ells s’ha comprat un pis fa poc”, explica Lupe Padilla, mentre que la seva germana Lola ja avançava que es duria els seus néts a Disneyland.
 

L'administració de El Corte Inglés ha repartit part d'un cinquè premi. Foto: Juanma Peláez


A Sabadell, l’administració d’El Corte Inglés ha repartit 240.000 euros amb un cinquè premi, el 29.031. La propietària de l'establiment, Montse Mainar, assegura que tot s’ha venut per finestreta, i que aquest és el primer cop que es dona un premi de la Loteria de Nadal.”Podria dir molts noms de molts dels afortunats”, ha explicat.

Aquest cinquè premi també ha Cerdanyola del Vallès. També ha pessigat la sort Rubí, on el 2.308 s’ha venut a través del terminal de la cafeteria Aribau.
 

Curiosos a l'administració de Can Rull. Foto: Albert Segura


Pel que fa al número 67.774, ha estat agraciat amb un dels quarts premis. Ha caigut repartit en diferents municipis, entre els quals Terrassa. El premi també ha passat per Ripollet, però la propietària de l'administració número 5, Sílvia Turmo, finalment va retornar aquest divendres a la nit les 15 sèries perquè no n'havia venut cap.

Comprova quants diners has guanyat si el teu número és un dels afortunats.