Ripollet: la gran decepció de la Loteria de Nadal

L'administració número 5 del carrer Zamenhof ha retornat íntegre 15 sèries d’un quart premi

L'administració de loteries de Ripollet
L'administració de loteries de Ripollet | GoogleMaps
22 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:39h
A l’administració de loteries número 5 de Ripollet encara no entenen què ha passat. De poder haver repartit ni més ni menys que 3 milions d’euros, s’han tronat amb què havien hagut de retornar un dels premis grossos de la Loteria de Nadal perquè ningú l’havia volgut comprar. El resultat: tots els diners han anat a parar a les arques de l’Estat.

Es tracta del 67.774, un quart premi del qual a l’administració del carrer Zamenhof en tenien fins a quinze sèries. Però el fet que hi hagués tants números 7 va fer que fos l’aneguet lleig de tots els dècims que tenien exposats, així que van optar per retornar-lo, sencer.



Això ha suposat que aquest premi no s'hagi repartit a la localitat vallesana, un número que comptava amb 200.000 euros per sèrie, i que sí que s'ha repartit a Barcelona, les Franqueses del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Castelló d'Empúries, Sarrià de Ter, Balaguer, Lleida i Cambrils.

Segurament, molts dels que asseguraran haver vist el número, ara estaran pensant amb què podrien haver fet amb uns diners a la butxaca que finalment, i en haver anat directes a l’Estat, sí que han quedat repartits entre tots els contribuents.

Comprova quants diners has guanyat si el teu número és un dels afortunats.