La gran coincidència de la Loteria de Nadal a Sabadell: deu anys de diferència i el mateix barri

El primer premi ha caigut a Sabadell per segon cop en 10 anys a Can Rull

Festa i cava davant la papereria Costa de Sabadell
Festa i cava davant la papereria Costa de Sabadell | Albert Segura
22 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:53h
Deu anys de diferència, però el primer barri: Can Rull. Aquesta zona de la ciutat de Sabadell ha estat agraciada amb La Grossa de la Loteria de Nadal, el 3.347, un premi molt repartit i que a la capital vallesana s'ha materialitzat amb quatre dècims venuts per màquina i que han deixat 1,6 milions d'euros, amb propietaris desconeguts, ara per ara.

Aquest cop, el premi gros s'ha repartit a la papereria Costa, que es troba molt a prop del bar Sòcrates, un establiment que al 2008 va adquirir 30 sèries del número 32.365 en una administració de Sant Quirze del Vallès. Després de repartir 180 milions d’euros, el carrer es va convertir en una festa a l’aire lliure amb unes 400 persones que el van omplir de dalt a baix.
 

Festa davant del Bar Sócrates de Sabadell. Foto: Juanma Peláez


El cotxe que hi havia just aparcat davant del bar es va convertir en una barra improvisada on mica en mica s’hi anaven acumulant les ampolles de cervesa. Des del balcó del primer pis del bar, els amos van arribar a destapar una dotzena d’ampolles de cava.

En aquella ocasió, els agraciats somiaven en cotxes, hipoteques i, en definitiva, resoldre molts problemes. "Fa més de cinc anys que no trobo feina, i quan el meu fill m'ha trucat aquest matí i m'ha dit que m'havia tocat La Grossa, no m'ho podia creure", explicava Miguel Ángel Chica, veí del barri que amb 54 anys veia complicats els anys que venien per davant.

Ambient festiu davant del bar Sócrates, al 2008. Foto: Juanma Peláez


Ara, molts dels veïns recorden amb enyorança aquell dia viscut, i que avui ha retornat a les seves ments quan, amb esperança, han corregut a comprovar si tenien el número que la seva papereria de proximitat ha venut.