VÍDEO Grans personalitats desfilaran pels escenaris del CAET el 2019

La temporada es complementa amb varietat de gèneres i formats

La presentació de la temporada del CAET de gener a juny
La presentació de la temporada del CAET de gener a juny | Ajuntament de Terrassa
Redacció
23 de desembre del 2018

La nova temporada del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) ha presentat la nova temporada, de gener a juny, marcada per les grans personalitats que es programaran. Una agenda que es complementarà amb la varietat de gènere i formats. En total, una dotzena de 12 propostes escèniques.

L'organització ha dissenyat una programació que és barreja de "grans èxits" en gira amb els espectacles més innovadors de la creació contemporània de Catalunya i el talent terrassenc. El 20 de gener s'alçarà el teló al Teatre Principal amb Moby Dick, l'adaptació de Juan Cavestany que interpreta Josep Maria Pou, que juntament a Shirley Valentine -el 26 de maig- que dirigeix ​​Miquel Gorriz i protagonitza Mercè Arànega, comptaran amb autodescripció per a persones cegues i sobretitulació per a persones sordes. Sent aquesta una de les novetats de la temporada. 

A l'agenda hi figuren títols com El Preu, el text d'Arthur Miller que dirigeix ​​Sílvia Munt i interpreta Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom; La bona persona, sota la direcció d'Oriol Broggi i amb l'actuació de Clara Segura i Joan Carreras, entre d'altres; Escape Room, escrit per Joel Joan i Héctor Claramunt i interpretat per Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives.
 

La presentació de la temporada del CAET de gener a juny Foto: Ajuntament de Terrassa


També arribarà el 23 de març al Teatre Principal El chico de la última fila que compta amb un elenc d'actors liderat per Sergi López i altres títols com Rebota rebota i en la teva cara explota, la coproducció estrenada al TNT 2018. El tancament arribarà amb el festival Elixir, que del 6 al 9 de juny tornarà a difondre la poesia pels carrers de Terrassa, encara que l'última representació, que serà el 26 de maig al Teatre Principal, serà Shirley Valentine.

L'organització ha destacat aquesta combinació "dels noms més famosos" com Josep Maria Pou, Sergi López, Ramon Madaula i Pere Arquillué, entre d'altres, amb personalitats creadores com Agnès Mateus, Raphaëlle Peréz i Nadia Zúñiga. La programació s'ha completat amb quatre cites per a un públic més familiar, amb funcions amb màgia, música i molt acolorides.