Sabadell ampliarà la concessió del bus a TUS fins el 2022

El ple municipal durà a aprovació l'ampliació de pròrroga del servei a Transports Urbans de Sabadell

Els nous autobusos híbrids de Sabadell
Els nous autobusos híbrids de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
19 de desembre del 2018
El ple municipal del mes de desembre de Sabadell durà a aprovació l'ampliació de la pròrroga del contracte del bus urbà a Transports Urbans de Sabadell (TUS) fins el 2022. Així figura en l'ordre del dia de la sessió ordinària, que se celebrarà aquest dijous a la tarda a l'Ajuntament.

Segons ha detallat l'alcalde, Maties Serracant, l'adjudicació de la concessió es va dur a terme al juliol de 1981, i des de llavors s'han dut a terme pròrrogues de deu anys. "Al 2008 es va fer una pròrroga quan encara no s'havia esgotat l'anterior, i ara el que fem és ampliar la vigent perquè s'ajusti als deu anys", explica Serracant.

De fet, la pròrroga actual finalitzava el 31 de desembre de 2019, però amb l'actualització s'arribaria fins el 31 de gener de 2022. D'aquesta manera, i davant del fet que la concessió té un màxim de 50 anys, s'arribaria al 2032, moment en què l'Ajuntament haurà de valorar quin és el millor servei que es pot dur a terme i posar en marxa el mecanisme per fer un nou concurs, si s'escau.