Sabadell descarta demanar suspendre les activitats a l'Aeroport

Maties Serracant prefereix que una taula analitzi la informació referent a seguretat després de l’accident de principis de mes

L'avioneta accidentada a Badia
L'avioneta accidentada a Badia | Juanma Peláez
19 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:50h
L’Ajuntament de Sabadell descarta demanar, ara per ara, que se suspenguin les activitats recreatives a l’Aeroport. Així ho ha manifestat l’alcalde, Maties Serracant (Crida per Sabadell), després de l’accident aeri del passar 7 de desembre, on dues persones van perdre la vida després d’estavellar-se amb l’avioneta amb què volaven contra una benzinera a Badia del Vallès.

Serracant ha apostat per analitzar en una taula conjunta totes les dades i informacions de què es disposa per analitzar la viabilitat de la infraestructura, motiu pel qual no s’aventura a demanar cap mesura cautelar com el cessament d’activitats recreatives. Es desmarca, així, de la petició d’alcaldesses com les de Badia del Vallès, Eva Menor (PSC), o la de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras (ERC), que sí que han requerit la finalització de les activitats de tipus recreatiu.

"Es tracta d’un equipament d’interès per a la ciutat, la comarca i el país, i hem de seguir treballant per mirar de minimitzar els riscos i reduir-los a zero", ha expressat Serracant. En aquest sentit, destaca que el consistori ha participat en totes les reunions tècniques que s’han celebrat al voltant de la seguretat de la infraestructura.

"Cal una taula per aportar tota la informació necessària, cada part, per avançar en aquest debat que s’ha obert arran de l’accident", ha justificat l’alcalde de Sabadell.