Una Zona Hermètica sense campanades

Els operadors lamenten que no s'hagi buscat una solució per a l'oci nocturn per les festes de Nadal

La desapareguda discoteca DrinkKing de la Zona Hermètica de Sabadell
La desapareguda discoteca DrinkKing de la Zona Hermètica de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
24 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:25h
La Zona Hermètica de Sabadell, com a zona d'oci nocturn, ha passat a la història, i això suposa que aquest serà el primer Nadal sense festa pels carrers Rocafort o Sant Ferran. El tancament de locals històrics com Bora Bora o Park Paladium han estat l'estocada a un projecte arrencat a finals dels anys 80, i que el ple municipal va decidir tancar per sempre.

El col·lectiu creu que amb la nul·la resposta per part de l'Ajuntament de Sabadell s'ha posat fi a un model i a un tipus d'oferta que pot empènyer els joves que vulguin anar de festa en nits com la de Cap d'Any o la Nit de Nadal a altres localitats, forçant-los a agafar el cotxe.

"Aquesta situació és conseqüència de la inacció de l'Ajuntament, que ha permès que una ciutat com Sabadell, amb més de 200.000 habitants, s'hagi quedat pràcticament sense oci nocturn, i sense cap alternativa a la vista", assenyala Joan Cosp, president de l'Associació de Locals de la Zona Hermètica.

Cosp alerta, a més, que l'absència d'una oferta d'oci nocturn adaptada a les dimensions de Sabadell pot fer créixer el fenomen del botellon, fet que generaria molèsties als veïns de la ciutat.