L'Ajuntament finança 300 places de casals d'hivern durant les vacances nadalenques

Es destinaran 14.700 euros per vetllar per la igualtat d'oportunitats i promoure la cohesió

Redacció
19 de desembre del 2018
L’Ajuntament de Sabadell finançarà 300 places gratuïtes als casals d’hivern que es porten a terme durant les vacances de Nadal. Les places es distribuiran als casals que cinc entitats de la ciutat duen a terme a diferents barris i s’oferiran gratuïtament a infants en situació desafavorida, a proposta de les mateixes associacions de lleure i del consistori.

És el quart any consecutiu que el consistori impulsa un sistema per garantir que infants i adolescents en dificultats socioeconòmiques puguin accedir als casals d’hivern. L'objectiu és promoure la cohesió i vetllar per la igualtat d’oportunitats en l’accés al lleure educatiu. Per fer-ho possible es destinaran 14.700 euros.

Els casals es portaran a terme durant les dues setmanes de vacances escolars i ofereixen entre cinc i set dies d’activitats amb, com a mínim, tres hores diàries. Les entitats de lleure que els organitzen són: Associació Juvenil Esquitx de Sabadell, Associació Esportiva Can Deu, Fundació Privada Idea, Grup d’Esplai La Baldufa i Ludoteca Margarida Bedós.