El Sabadell RC enceta amb derrota el debut a Primera Divisió

Els sabadellencs podran treure's l'espina de la derrota a Barbastre abans d'acabar l'any

Un moment del partit contra els barcelonins
Un moment del partit contra els barcelonins | Sabadell RC
18 de desembre del 2018
Després de tres setmanes de descans, l’activitat del Sabadell RC va tornar dissabte a la ciutat. El sènior masculí va disputar el primer partit a Primera Divisió Catalana contra el filial de CN Poble Nou al Municipal de La Roureda. Els de Fran Gonzalez, que van completar un molt bon partit, van caure per 22-30 i va quedar la sensació d’un marcador injust.

El matx va començar molt igualat i cap dels dos equips podia superar la defensa rival. Els de Sabadell van gaudir de les millors opcions a l’inici, ja que quan tenien la pilota eren capaços d’avançar metres. Així i tot, els barcelonins van ser els que es van avançar amb una marca transformada després d’un error defensiu dels locals. Poc després però, i sense massa temps a reaccionar, Oriol Ferran plantava la pilota més enllà de la línia de marca i, amb la transformació del xut de Josu Quintana, igualaven el partit. Abans de la mitja part els dos equips van col·locar entre pals un cop de càstig pel qual el resultat al descans era d’empat a 10.

A la segona part, els locals van sortir amb ganes d’emportar-se els punts i van signar un dels millors minuts de la temporada. Tot i que els visitants es van tornar a avançar amb un cop de càstig transformat, van ser els vallesans els que van poder assajar un altre cop. Després d’una melé, Sergio Martínez va aconseguir plantar la pilota. Poc després, i quan el Sabadell estava fent els millors minuts, l’àrbitre va concedir un assaig als visitants que d’aquesta manera es posaven per davant.

Minuts més tard, els barcelonins tornaven a assajar i s’escapaven 17-25 al marcador. A partir d’aquell moment els sabadellencs es van bolcar a l’atac i va ser Joel Boliart qui va aconseguir la marca quan només faltaven tres minuts de partit. Veient les possibilitats que tenien els sabadellencs de guanyar van anar a l’atac i en una pèrdua de pilota amb  el temps ja complet els de Poble Nou van aconseguir una marca que deixava el partit amb el 22-30 final.

Nova cita abans d'acabar l'any

Abans d'acabar l’any el Sabadell RC haurà de viatjar a Barbastre per enfrontar-se al Quebrantahuesos RC, serà aquest dissabte. Els dos conjunts ja es van enfrontar a la primera fase amb victòria pels aragonesos per 10-5, també a Osca. El Quebratahuesos també ha caigut en aquesta primera jornada contra Cocodrils RC per 26-5.