L'Ajuntament de Sabadell estrenarà el nou retrat de Quim Torra dijous

Fins ara el ple l'ha presidit la fotografia de Carles Puigdemont

El retrat de Puigdemont, present al ple fins aquest dilluns
El retrat de Puigdemont, present al ple fins aquest dilluns | Albert Segura
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:14h
L'Ajuntament de Sabadell estrenarà dijous el nou retrat de Quim Torra com a imatge que presidirà el saló de plens. Precisament, el consistori l'ha retirat aquest dilluns, donat que la imatge del president de la Generalitat es col·locarà en el mateix marc on fins ara hi havia la imatge de Carles Puigdemont.

La imatge de Puigdemont ha presidit el ple municipal des de l'abril de 2016. De fet, el grup municipal de Ciutadans ha estat molt bel·ligerant davant del fet que la imatge seguís sent al saló de plens, reivindicant en cada sessió plenària que es retirés des de que el govern espanyol va destituir el Govern en bloc, a l'octubre de 2017, és a dir, fa un any i gairebé dos mesos. De fet, la formació havia plantejat una votació a la Junta de Portaveus d'aquest dilluns, que finalment no s'ha fet després que el consistori ha retirat la imatge.

Ara, el consistori ha confirmat a NacióSabadell que la fotografia de Quim Torra es va rebre dijous passat, però que no s'havia fet públic per raons internes, una fotografia que ha trigat set mesos en arribar a l'Ajuntament de Sabadell. En el cas de Puigdemont, el retrat també va trigar en arribar, concretament tres mesos.