Fred per començar el dimarts

Les mínimes baixaran

Matí fred
Matí fred | Emili Vilamala
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 21:17h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimarts tindrem cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims; al final del dia es faran més nombrosos al terç oest, on també n'arribaran alguns de mitjans i puntualment quedarà mig ennuvolat. A més, a partir de migdia es formaran intervals de núvols baixos al litoral i al prelitoral i al llarg de la tarda tendirà a quedar mig ennuvolat, localment molt ennuvolat al final del dia, quan també afectaran alguns indrets de la depressió Central. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos locals a punts de la depressió Central.

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa, sobretot a les Terres de l'Ebre, a l'Empordà i i al vessant nord del Pirineu. Se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral.

La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al vessant nord del Pirineu i a l'Empordà. Se situarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral i al prelitoral, i entre 9 i 14 ºC a la resta del territori.