VÍDEO «Imagine» de John Lennon com mai abans l'havies sentit

Més de 500 cantaires de tot Catalunya l'han cantat a la vegada des de municipis com Reus, Cervera o Figueres, entre altres

Redacció
17 de desembre del 2018
Els cantaires que han actuat a La Marató
Els cantaires que han actuat a La Marató | TV3

Els cantaires que han actuat a La Marató. Foto: TV3


Catalunya ha celebrat aquest diumenge la 27a edició deLa Marató de TV3, l'esdeveniment solidari mediàtic més important de l'any, i ho fa contra el càncer. En aquesta ocasió, s'ha pogut veure com la veu de tot un poble sonava a la vegada, tal i com han sonat els més de 500 cantaires que han cantat el tema de John Lennon Imagine, i ho han fet a una sola veu i des de tots els racons de Catalunya.

Es tracta d’una iniciativa que s’ha organitzat en el marc de la celebració de La Marató de TV3, i que ha liderat la directora Caterina Clos. La posada en escena ha consistit en un grup de nens i nenes al plató de Sant Joan Despí.



A ells se’ls han sumat les veus de la resta de nois, amb imatge procedent d’altres indrets de Catalunya, com Figueres, Reus o Cervera, entre altres. El resultat ha estat una posada en escena d’una gran coral, amb els diferents tons i colors d’arreu del país.