Uns 1.800 corredors participen a la Cursa de la UAB per «La Marató»

Roger Escapa ha dedicat l'obertura del programa "El Suplement" a qui també va ser el seu oncle

La Cursa de la UAB en solidaritat amb La Marató
La Cursa de la UAB en solidaritat amb La Marató | UAB
Redacció
16 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:55h
La cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio al campus de Bellaterra ha reunit un total de 1.800 participants. Tots ells han participat en les diferents modalitats de la cursa, de 10 i 6,5 quilòmetres, una caminada de 6,5, o la cursa per a persones amb mobilitat reduïda. 

El campus de Bellaterra s'ha convertit per setè any consecutiu en una festa esportiva i solidària, amb una cursa que ha tingut sortida i arribada a la Vila Universitària. El recorregut ha passat per la Vila Universitària, les facultats, el Sincrotró Alba i el Castell de Sant Marçal de Cerdanyola. Enguany, i coincidint amb els 50 aniversari de la UAB, s'ha fet com a novetat un concurs de disfresses i una batucada de fi de festa.

Dels 1.800 participants, el 60% han estat dones i la resta, homes. Els guanyadors de la cursa de 10 quilòmetres han estat Paco Castellano Rico en categoria masculina, i en femenina Irene Sánchez Albert, estudiant de Medicina de la UAB. Hi han participat 112 voluntaris en les tasques d'organització, així com 12 entitats relacionades amb el càncer i les malalties en la fira d'entitats.

Al llarg de les edicions anteriors de la Cursa solidària de la UAB s'han recollit més de 60.000 euros per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.