Unes 200 persones es manifesten contra l'Aeroport de Sabadell

Demanen que es deixin de fer activitats recreatives a l'equipament vallesà

La marxa en contra de l'activitat a l'Aeroport de Sabadell
La marxa en contra de l'activitat a l'Aeroport de Sabadell | FAVS
Redacció
16 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:40h
Unes 200 persones han participat aquest diumenge en una manifestació per demanar que s'aturin les activitats recreatives a l'Aeroport de Sabadell. La mobilització, que ha organitzat la Coordinadora de Moviments Veïnals del Vallès, és la resposta al darrer accident aeri mortal derivat de l'activitat de l'equipament, el passat 7 de desembre, quan una avioneta va xocar contra una benzinera de Badia del Vallès, provocant la mort de dues persones.

La marxa ha iniciat justament en aquesta benzinera, on les dues persones mortes engreixen el llistat de nou víctimes mortals des de l'any 2011. "Plantegem el cessament de les activitats de lleure i per tant de les avionetes privades, mentre que les tres avionetes públiques poden tenir el seu punt de referència en altres aeroports i deixar els helicòpters de serveis públics", assenyala la Coordinadora en un manifest.

La mobilització, que ha comptat amb la participació de l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i l'exalcaldessa de Barberà, Ana del Frago, ha acabat a les portes de l'Aeroport de Sabadell, que avui celebrava una jornada de portes obertes a les instal·lacions.