infraestructures

Foment encarrega un estudi per reduir el soroll de l'AP-7 a Sant Cugat

Una mesura que ha de beneficiar als veïns del barri de Mas Gener, al Districte de Mira-sol

per Redacció, 17 de desembre de 2018 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ministeri de Foment ha encarregat una nova proposta de pantalles protectores, a l’empresa Bagh Técnica, per tal que redacti el projecte constructiu per reduir el soroll de l’autopista AP-7 al seu pas pel barri de Mas Gener, al Districte de Mira-sol. Així ho han confirmat els responsables de la Direcció General de Carreteres en una reunió amb el tinent d’alcalde de Territori i Medi Ambient i president del consell de barri de Mira-sol, Joan Puigdomènech, i el president de l’Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo.

La Direcció General de Carreteres també ha confirmat que les mesures acústiques que van encarregar a l’octubre del 2017 han constatat que en diferents punts del barri se supera el nivell de decibels permès per la llei tant en horari diürn com nocturn. Unes dades que han coincidit amb els estudis previs fets pel mateix consistori i per la Diputació de Barcelona els anys 2013, 2015 i principis del 2017. 


D’aquesta manera, Foment dóna resposta a les al·legacions que l’Ajuntament havia presentat al febrer del 2017 al Pla d'Acció contra el soroll (2a fase) de les carreteres de la Xarxa de l'Estat en règim de concessió. La decisió del govern espanyol és "un pas important" per resoldre una problemàtica que el veïnat de Mas Gener i l'administració local ha denunciat des de ja fa anys.

 

Participació