​Tornen els Els Pastorets a La Faràndula i al Sant Vicenç

L'estrena es fa aquest diumenge

Els Pastorets són l'obra per excel·lència de Joventut de la Faràndula
Els Pastorets són l'obra per excel·lència de Joventut de la Faràndula | Joventut de la Faràndula
Redacció
15 de desembre del 2018
Aquest diumenge torna un clàssic del Nadal a casa nostra i ho fa als teatres de La Faràndula i al Sant Vicenç. La cita permet apropar aquesta obra obligada de l'imaginari nadalenc català, i ho fa per partida doble.

A La Faràndula, aquesta temporada Els Pastorets arriba amb un canvi en la direcció, Montse Serra, que ja va dur a terme tasques de direcció la passada edició s’hi afegeix Albert Gorina, que ja va dirigir l’exitós Ratatouille, el petit xef. La base de l’equip humà i tècnic és el mateix que les darreres temporades tot i que aquest any s’ha dut a terme diversos canvis pel que fa al repartiment.

Un dels canvis més importants que trobem en el repartiment, és la incorporació d’una nova parella de Lluquet i Rovelló a càrrec de Pol Roselló i Gerard Escudero que se sumen a la parella formada per Marc Solé i Gorka Plans. Un altre dels canvis destacats és la incorporació de Ferran Vidal que passa d’interpretar Llucifer a Satanàs, fent parella amb Pol Berch, que després de vuit anys fent de Rovelló s’incorpora de nou al muntatge en el paper de Llucifer. L’altre parella infernal estarà formada pel veterà Miquel Roselló i Pol Moix que es va incorporar l’any passat fent de Llucifer. L’antiga parella de Pol Berch, Marc Granado (Lluquet), s’incorpora de nou al muntatge en aquesta ocasió en el paper de Sant Miquel.

En aquesta nova temporada del que és el buc insígnia de l’entitat, els directors han decidit que tot el muntatge compti amb un doble repartiment, com a una forma d’obrir el ventall a la participació de més membres de Joventut de la Faràndula. Així s’incorporen nous actors per als personatges que fins al moment no estaven doblats, fins i tot hi ha doble repartiment en el poble.

Tot i el canvi de direcció, el muntatge mantindrà la seva essència, amb alguns canvis en les dinàmiques dels actors dins de l’escenari, alguns girs a nivell d’interpretació i alguns canvis d’utillatge o de vestuari i maquillatge, com seria en el cas dels pecats capitals, que prendran algunes notes de color.

Els Pastorets s’estrenaran el proper diumenge 16 de desembre, al teatre La Faràndula a les 18 hores i es representaran els dies 22, 23, 26 i 30 de desembre de 2018 i el 1, 12 i 13 de gener de 2019.

Els Pastorets del Sant Vicenç

Enguany, l’equip de direcció dels Pastorets del Sant Vicenç es caracteritza per la seva coralitat amb l'Oriol Rifer i en Gerard Tomàs com a coordinadors generals, l’Eloi García en la direcció dramàtica i amb la Júlia Vilalta i l’Albert Mitjans a càrrec dels àngels i els dimonis, respectivament.

En aquest cas, les representacions posaran punt i final el 20 de gener.