Guanyem Sabadell escull Marisol Martínez com a candidata a l'alcaldia

Les bases de la formació han revalidat la candidatura

Marisol Martínez
Marisol Martínez | Juanma Peláez
Redacció
13 de desembre del 2018
L'actual tercera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, ha estat elegida candidata a l'alcaldia de Sabadell. Així ho ha decidit la plataforma ciutadana, revalidant, així, el projecte polític que va permetre obtenir dos regidors en les eleccions de 2015.

La plataforma ho ha fet públic en un comunicat, després que la comissió electoral de 25 persones de Guanyem Sabadell, encarregada d’elaborar una proposta de candidatura per afrontar les properes eleccions municipals 2019, ha valorat "molt satisfactòriament" la tasca desenvolupada pel grup municipal. En aquest sentit, ha reconegut el paper rellevant en la política de la ciutat de Sabadell de la portaveu Marisol Martínez.

La proposta ha estat acceptada per unanimitat de l'Assemblea, reunida el passat dilluns, amb una participació del 87%. Així, Marisol Martínez serà la candidata de Guanyem Sabadell a l’alcaldia de la ciutat de Sabadell, una candidatura que ha acceptat "amb il·lusió" i amb l’objectiu de conformar un candidatura diversa capaç de liderar el govern de la ciutat "que respongui a una majoria social que posi la ciutat de Sabadell per damunt dels interessos partidistes".

Des de posicionaments diferents, Marisol Martínez afirma que està conformant un equip humà que comptarà amb persones diverses que se senten orgulloses de ser sabadellenques perquè viuen Sabadell, la coneixen i l’estimem: "Persones de vàlua pròximes a la ciutadania que s’uneixen amb un repte comú, fer de Sabadell la millor ciutat per a viure i prosperar".

"Treballem per presentar un equip de persones amb la capacitat per a governar la ciutat de Sabadell, amb experiència i amb formació, a la ciutat de Sabadell hi ha un potencial immens i cal liderar el repte de transformar la ciutat amb persones que sàpiguen gestionar els recursos municipals i liderar aquells projectes que il·luminin el nostre futur",, afirma la candidata de la plataforma Guanyem Sabadell