Carrasco assegura que desconeixia que a la factura del gran sopar de 2011 hi aparegués el seu nom

L'exregidora del PSC ha declarat aquest dimarts per la peça separada 28 del cas

Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:15h
L'exregidora del PSC de Sabadell, Anna Carrasco, ha assegurat que no tenia coneixement que en la factura emesa per al pagament del gran sopar de 2011 com a acte de precampanya per a la reelecció de Manuel Bustos a les municipals, que es va celebrar a la Pista Coberta d’Atletisme, hi figurava el seu nom. 

Així ho ha declarat, aquest dimarts als Jutjats de Sabadell, davant la jutge que instrueix el cas Mercuri, Beatriz Faura. Carrasco ha afirmat que en va tenir coneixement preparant la declaració davant la magistrada. A més, ha assenyalat que no ha vist dit document i que ho ha sabut pels seus advocats. 

A la pregunta de Fiscalia del motiu de l'aparició del seu nom ho ha atribuït a que possiblement hauria sortit del partit. No ha respòs a les preguntes de l'acusació particular i tampoc de la popular, de fet, el lletrat d'aquesta última no ha pogut assistir. La declaració de Carrasco ha durat poc menys d'un quart d'hora. 

L'exregidora és una de la gairebé vintena de persones que ha citat, en qualitat d'investigats, Faura, a més de també una vintena de testimonis, per la peça separada 28 de la macrocausa, que investiga presumptes irregularitats en l'adjudicació del servei de neteja i recollida de la brossa a Sabadell a Smatsa, vinculada al Grup Vendex. La jutge sospita que la firma hauria abonat, com a contraprestació, 100.000 euros per finançar el sopar de Bustos de l'abril de 2011.   

Carrasco, que per aquesta imputació va renunciar al seu càrrec, juntament amb l'altre regidor Cristian Sánchez, ha passat pels Jutjats de Sabadell, després que ho hagin fet, entre d'altres, el mateix Sánchez, l'exalcalde Manuel Bustos i el seu germà, Paco. A més, de cara al gener estan programades les declaracions de la directiva d'Smatsa.