Més d'un centenar de cantaires de la tercera edat pugen a l'escenari del Teatre Principal

És la primera vegada que el projecte sorgit de Barcelona arriba a la ciutat

Redacció
12 de desembre del 2018
Més d'un centenar de cantaires de set corals de la ciutat pugen aquest dimecres, a partir de les 18 hores, a l'escenari del Teatre Principal. Es tracten de la Coral Amistat per la Dona, Agrupació Coral Cantaires de Can Feu, Coral les Cardines, Coral Arco Iris, Coral Renaixença, Coral Club Natació i Amics de l’Acordió. Un espectacle que és possible gràcies a la proposta presentada per la Coordinadora de Casals de Gent Gran als pressupostos participatius Construint Ciutat 2018.

Representaran Un passeig musical per la llegenda del Comte Arnau i la finalitat d'aquesta actuació és promocionar una imatge positiva de les persones grans i incrementar el seu rol actiu en la ciutat i que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions.

Tot això, mitjançant l’agrupació de totes aquelles persones vinculades a corals i agrupacions de cantaires de persones grans de la ciutat per tal de fer aquesta macro cantata conjunta comptant amb la col·laboració de músics i directors professionals, aprofitant el projecte que ofereix l’Auditori de Barcelona.

La cita d'aquest dimecres serà la primera vegada que la iniciativa Canta Gran! arriba a Sabadell. Es tracta de l’expansió del Concert de Nadal de cant coral de la gent gran que l’Ajuntament de Barcelona porta duent a terme a l’Auditori de Barcelona des de fa 17 anys. A partir de 2008, es redissenya amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Auditori i, a partir d’aleshores, l’activitat s’amplia a una gira de concerts per diferents poblacions del territori.