Ballarins de Sant Petersburg posaran punt final a la 35a temporada de dansa del Centre Cultural Terrassa

Aquest dissabte se celebra una gran gala amb solistes i primers ballarins del bressol del ballet rus

Redacció
12 de desembre del 2018
Primers ballarins i solistes dels teatres més importants de Sant Petersburg interpretaran els fragments més espectaculars dels grans ballets, a la gran gala que posarà punt final a la 35a Temporada BBVA de Dansa del Centre Cultural Terrassa. 

Sant Petersburg, considerat el bressol del ballet rus, apropa al públic de la Temporada BBVA de Dansa una constel·lació formada pels ballarins més destacats dels teatres més importants de la capital de la cultura russa.
 

El Ballet de Sant Petesburg actuarà al Centre Cultural el dissabte 15 de desembre Foto: Cedida


Així, els Primers ballarins i solistes interpretaran fragments d’un ampli ventall del patrimoni de ballet clàssic dels segles XIX i XX en una gala dedicada al 200è aniversari del naixement de Marius Petipa. Els artistes, molts d’ells formats a la famosa escola d’A.Vaganova, han estat guardonats en múltiples concursos internacionals i són aclamats pels crítics d’arreu del
món.

La temporada de dansa que acabarà aquest dissabte 15 de desembre ha doblat el nombre de funcions respecte a la temporada passada. Els 17 espectacles d'aquest 2018 han obtingut un 95% de mitjana d'ocupació.