El Col·legi d'Advocats de Sabadell es renova

Ha celebrat les eleccions parcials de la Junta

Jornada de votacions a l'ICASBD
Jornada de votacions a l'ICASBD | ICASBD
Redacció
12 de desembre del 2018
L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD) ha celebrat les Eleccions parcials als càrrecs de la Junta de Govern de 2019, a les quals hi concorrien dues candidatures conjuntes als càrrecs de diputat/da primer/a, diputat/da tercer/a i diputat/da cinquè/na, més un candidat al càrrec de de diputat/da cinquè. Tot plegat després que el passat 27 de novembre fossin proclamats electes, per manca de candidats alternatius, José Miguel García Gallego al càrrec de tresorer, i Eulàlia Barros Navines al càrrec de bibliotecària.
 
Va presidir la taula electoral el degà, Manolo Hernández Martín, a qui van acompanyar, com a secretari, Joan Badia Gauchia, i com a vocal,  Miguel Sánchez López. Hi van actuar també, com a membres de Mesa substituts Sònia Llonch Puig i Raúl García Barroso.

En virtut dels resultats, s'han proclamat guanyadors de les presents eleccions per als càrrecs respectius Josep farnés Costajussà per al càrrec de diputat primer, Jaime Lapaz Castillo per al càrrec de diputat tercer i Ma Isabel García Ruiz per al càrrec de diputada cinquena.