Josep Rull «El TC impedeix que accedim a la justícia europea»

El conseller empresonat assegura que "el cap i el cos ens advertiran dels límits" de la vaga de fam

Concentració a les portes del Departament de Territori
Concentració a les portes del Departament de Territori | ACN
Redacció
06 de desembre del 2018
Josep Rull fa tres dies que va decidir sumar-se a la vaga de fam iniciada el passat dissabte per Jordi Turull i Jordi Sánchez i assegura que es tracta "d'una decisió absolutament personal i de denúncia a l'actitud obstruccionista del Tribunal Constitucional".

Ho ha dit en una entrevista a TV3 des de la presó de Lledoners on ha explicat que "ens ha arribat que en converses pretesament privades algun magistrat del mateix Tribunal es vanta de deixar els nostres recursos d'empara en un calaix."

Rull també ha explicat com va anar el fet de decidir fer una vaga de fam. Va ser Jordi Sànchez el que a Soto del Real ja havia meditat l'opció de fer-ho. Quan ho va posar sobre la taula "ho vam compartir tots set", assegura el conseller.

A l'entrevista, Rull també expressa que "el nostre cap i el nostre cos ens advertiran dels límits", en relació als terminis de la vaga. I fa una crida a la societat perquè considera que "aquesta denúncia serà més forta com més gent se la faci seva i, sobretot, la difongui".